97952945KR097_F1_Grand_Prix.jpg

En første og en tredje, to pladser på podiet, yderligere tre trofæer til det overfyldte kabinet i Milton Keynes. Red Bull Racing fik fyldt sækken ved eftermiddagens Spanske Grand Prix.

For vinderen Mark Webber, var der kun et lille ”moment” i hans sejrsløb fra pole til mål, og det var hans holdkammerat, der desperat maste på for at overhale før det første sving.

Red Bull parret havde også et slagsmål med Alonso og Hamilton hen af mod det første hjørne i den første omgang, men startrækkefølgen holdt og Mark fór videre gennem Sving 2 og 3, og videre til målstregen.

Mark gik i pitten efter Seb, holdt føringen og afsluttede først. Og afsluttede med god tid – han var 24 sekunder foran hans nærmeste rival da han passerede det ternede flag. Fireogtyve sekunder.

Andenpladsen gik dog ikke til hans holdkammerat ved denne lejlighed. Sebastian blev atter ramt af sort uheld efter han blev tvunget af banen da Hamilton kom på banen igen efter McLaren kørerens pitstop. Vettel fik derefter problemer med hans bremser og blev nødt til at nedsætte farten. Heldigvis var han så langt foran Schumacher at han kunne få RB6'en hjem i ét stykke. En mekanisk fejl hos Hamilton på andensidste runde skubbede briten af banen og ud af pointrækken og forfremmede Seb til tredje, og hans plads på sejrskamlen, bag Fernando Alonso. Bag Schumacher på fjerde kom Jenson Button efterfulgt af Massa, Sutil, Kubica og Barichello. Jaime Alguersuari fra Toro Rosso fik også gavn af Hamiltons uheld, da det bragte ham op på den bagerste pointplads.

Den vulkanske askesky fra Island forhindrede de der skulle flyve hjem i at komme af sted – men da vi starter RB6'en igen på tirsdag for den første træning i Monte Carlo, er det ikke så stort et potentielt problem som vores eventyr i Kina.

Resultatet rykker Mark op på en fjerdeplads i kørernes mesterskab, blot syv point bag Seb, og holdet ligger nu på tredje blandt fabrikanterne, men det er værd at lægge mærke til at vi nu kun er seks point bag de førende McLaren.

Nå, hvor blev det kort over Middelhavs-kystvejene nu af…


 


Kommentarer

    Tilføj kommentar

    *Alle felter påkræves
    Maximum 2000 tegn må indtastes :
    Indtast ordet til venstre og klik derefter "post kommentar":

    Artikel Detaljer