Sally Fitzgibbons, Puerto Rico Cestari/ASP

Den australske teenage surfing sensation Sally Fitzgibbons gik lige akkurat glip af sin første ASP Tour titel.

Den australske teenage surfing sensation Sally Fitzgibbons gik lige akkurat glip af sin første ASP Tour titel.

 

Ved begyndelsen af Rip Curl Pro Search i Puerto Rico førte Sally (på billedet ovenfor) stillingen med kun sig selv og  Stephanie Gilmore, de foregående tre års mester, i kapløbet om 2010-titlen.

 

Men Sally tabte i semifinalen til Carissa Moore (på billedet nedenfor), og Gilmores sensationelle sejr over Moore i finalen betød, at hun beholdt titlen endnu engang.

 

”Det er en skuffelse at tabe, når man fører stort tidligt i forløbet,” sagde Fitzgibbons. ”Sådan går det sommetider. Det har været et stærkt event for mig, men jeg jagter stadig den første sejr. Det er mit mål for næste event på Hawaii, og jeg vil gerne slutte godt for at stå stærkt til et stort år næste sæson.”

 

    ’At komme i finalen med Steph Gilmore, efter at hun lige havde præsteret det, hun gjorde, var ret flot’  – Carissa Moore.

 

Hvad angår Moore, klatrer hun op fra nr. fem til nr. tre på ASP World Tour ranglisten, her hvor der stadig resterer en konkurrence – hjemme på Hawaii – i hendes nybegynder-sæson.

 

”Selvfølgelig ville jeg gerne vinde, men at være i finalen med Steph [Gilmore] efter at hun lige havde præsteret det, hun gjorde, var ret flot,” sagde Moore. ”Jeg er virkelig taknemlig for at være her i Puerto Rico – her er smukt og varmt, og det minder mig meget om hjemme.”

 

”Jeg glæder mig til at komme tilbage til Oahu og afslutte sæsonen.”

 

Selvom det glippede for dem i år, kan Fitzgibbons og Moore fatte mod. Gilmore har fire titler i træk i en alder af 28,  men Fitzgibbons og Moore er kun henholdsvis 19 og 18 ….

null Cestari/ASP
 

Vil du have mere?

 


Kommentarer

    Tilføj kommentar

    *Alle felter påkræves
    Maximum 2000 tegn må indtastes :
    Indtast ordet til venstre og klik derefter "post kommentar":

    Artikel Detaljer