aloe_blacc © Red Bull Music Academy

En multi-instrumentalist, der ikke kun rapper men også synger - Aloe Blacc er virkelig et produkt af sine omgivelser. Aloe blev født af Panamensiske forældre i Orange County, Californien, og voksede op omgivet af West Coast hip-hop scenen og dannede gruppen Emanon med kammeraten DJ Exile, mens de stadig gik i gymnasiet.

Sammen indspillede de en hel LP, The Waiting Room for Shaman Work i 2005. Efter dette, gik Aloe videre med sin solokarriere - med Emanon sat på pause, men ikke opløst – og udgav sit fantastiske debutalbum Shine Through på Stones Throw Records et år senere. Han blander akustiske guitar folk melodier, digital R'n'B forførelse og polyrythmic workout med sine alsidige vokalfærdigheder, og han turde endda kaste sig ud I en latininspireret gengivelse af John Legend's Ordinary People.

På Aloe's anden nummer Good Times så man ham understrege hans soul akkreditiver sammen med Brooklyn produktion outfitet Truth & Soul.

En dybtfølt hyldest til tidløse melodier af Marvin Gaye og Donny Hathaway, indeholdt albummet også den moderne klassiker I Need A Dollar og gjorde ham til en af de mest karismatiske soul croonere i dag.

Tag plads omkring kaminen på Red Bull Music Academy Radio:
 


 

Vil du have mere?


Kommentarer

    Tilføj kommentar

    *Alle felter påkræves
    Maximum 2000 tegn må indtastes :
    Indtast ordet til venstre og klik derefter "post kommentar":

    Artikel Detaljer