Rookies Cup 2009 GEPA Pictures

Efter succesrige sæsoner i Red Bull MotoGP Rookies Cup, er Jakub Kornfeil og Sturla Fagerhaug nu med på KTM'er i 125cc verdensmesterskabet. Har du hvad der skal til for at følge i deres spor? Der er nu åbent for ansøgninger til 2011.

I konkurrencen, som nu går ind i sin fjerde sæson, deltager verdens 25 bedste teenage banemotorcyklister fra 15 forskellige lande på identiske KTM 125cc motorcykler i en serie på 10 løb, som følger de store drenge fra MotoGP kloden rundt. Målet med denne Cup er at fremavle fremtidens verdensmestre. Godt på vej til stjernestatus er sidste års vinder og andenplads, Jakub Kornfeil og Sturla Fagerhaug (se billedet herunder), som nu begger er fuldt udvoksede MotoGP 125cc konkurrenter for 2010.

Efterhånden som niveauet i Red Bull Rookies Cup er blevet bedre og bedre, har organisatorerne måttet gøre udvælgelsesprocessen endnu mere stringent. Konkurrencen for at komme med i Cuppen er blevet lige så skarp som Cuppen selv, så det er nu blevet tildelt den særlige titel 'Road to Rookies Cup'.

null GEPA Pictures
 

Vejen starter med en online ansøgning fra websiden, hvor ansøgerne udfylder et væld af oplysninger om dem selv og deres spæde motorcykelkarrierer. Når først de er optaget i processen, vil godtagede ansøgere indsende deres konkurrenceresultater gennem 2010 sæsonen for at ajourføre udvælgelsespanelet om deres fremgang det år.

De der giver den bedste præstation i Road to Rookies Cup vil indgå i en særlig sektion på Red Bull Rookies Cup websiden, så alle kan se hvem der har en god chance for at blive inviteret til selve udvælgelsen, som er planlagt for tidligt i oktober 2010, hvor de allerbedste kørere fra Road to Rookies Cup blive inviteret til den afgørende prøve for at bestemme hvem der skal være med i det egentlige 2011 Red Bull Rookies Cup.

Så hvis du har en drøm om at blive stjerne i MotoGP, og følge i Kornfiels og Fagerhaugs fodspor, så tag med på Road to Rookies Cup ved at ansøge her.
 


Kommentarer

    Tilføj kommentar

    *Alle felter påkræves
    Maximum 2000 tegn må indtastes :
    Indtast ordet til venstre og klik derefter "post kommentar":

    Artikel Detaljer