Gary Hunt Norway Romina Amato/Red Bull

Britiske Gary Hunt triumferede igen i den spændende udspringskonkurrence i Kragerø, Norge, i lørdags.

12.000 tilskuere stimlede sammen i både for at se begivenhederne på platformen, da  Hunts samlede pointtal på 386.45 udvidede hans føring i toppen midtvejs gennem 2010 World Series.

Efter at rivalerne Artem Silchenko og Orlando Duque begge havde gennemført deres tredje og sidste udspring med glimrende pointtal, var der pres på Hunt, men intet kan åbenbart standse den 26-årige.
Efter at have udløst hans overvældende triple quad i anden runde af udspringningen, bekræftede Hunt hans tredje sejr i turneringen med en front quad saltomortale med halvanden twist pike.

"Jeg kommer umiddelbart fra 10 meter udspring i olympisk stil, og jeg tror det har fået mig i lidt strammere form," sagde Hunt, mens han greb om vikingesværdet, der blev hans trofæ.

"Det har været en fantastisk start for mig, det kunne ikke være bedre, men der er stadig tre konkurrencer endnu. Den er ikke hjemme endnu, og jeg vil eksperimentere lidt med et nyt udspring ved næste konkurrence i Italien."
Silchenko, hvis scoring på 355.15 svarede til hans andenplads-resultat fra sidste gang i Mexico, overhalede 2009 mesteren Duque i den overordnede stilling, men det var ikke nok til at tilfredsstille russeren.

"Jeg slog Orlando som er en fantastisk udspringer, men jeg taber til Gary," sagde den 26-årige. "Andenpladsen er udmærket, men jeg vil vinde."
Det norske wildcard Magnus Vigeland, som tiltrak den højeste jubel fra det tætpakkede publikum, imponerede også på hans tur til syvendepladsen, hvormed han kun lige gik glip af en plads i slutrunden.

Kampen om en plads mellem de sidste seks var meget tæt, og Alain Kohl, som fik hans hidtil bedste placering på fjerde, Steve Black og Slava Polyeshchuk kom foran Vigeland, Hassan Mouti og Michal Navratil.


Se billeder fra lørdagens stævne  og en komplet gennemgang af resultaterne med den overordnede stilling

 


Kommentarer

    Tilføj kommentar

    *Alle felter påkræves
    Maximum 2000 tegn må indtastes :
    Indtast ordet til venstre og klik derefter "post kommentar":

    Artikel Detaljer