Red Bull Copenwaken

Red Bull Copenwaken

Latest Stuff

Copenwaken Feed

Red Bull Cope n´ Waken

Søerne i København vil d. 9. juli 2011 være rammen for et historisk event i centrum af København. Søerne blev bygget som ydre forsvar omkring det centrale København, men er nu et rekreativt område - kun 500 meter fra centrum.

Konkurrencen

Red Bull Cope n' Waken præsenterer de bedste danske og internationale wakeboardere i denne konkurrence og et 180 meter langt kabel system vil trække wakeboarderne på tværs af Peblinge Sø med ca. 40 km./t.

I denne konkurrence har deltagerne mulighed for at vise deres vildeste airtricks og udfordre sig selv samt vise deres passion for wakeboarding.

Konkurrencen består af 3 forskellige kategorier: herre, dame og wakeskate og deltagerne kører i heats 1:1 mod hinanden.

Der kommer til at være masser af action med både kickers, sliders og airtricks og det bliver en eftermiddag med god underholding, spænding, action og forhåbentligt masser af solskin.

Når aftenen falder på vil en kicker-konkurrence fortsætte med udvalgte deltagere, og derved afslutte dette spetakulære event på en unik location en sommeraften i København.

Deltager information

Begrænset adgang. Kun de 16 bedste i herre rækken, 8 i kvinderækken og 8 wakeskatere. Alle vil blive udvalgt ud fra ranking og tidligere resultater.

Tilmelding

Oplys disciplin, navn, alder samt bedste resultater på email: copen.waken@dk.redbull.com

Eventet er gratis for alle!

Begivenheder

Alle Begivenheder

Kommende Begivenheder

  • Ingen Begivenheder planlagt