Red Bull Studio Amsterdam - Inside the Studio

Awakenings-talenten in Red Bull Studio

Awakenings-talenten in Red Bull Studio Arenda de Hoop / Red Bull

Awakenings Festival is een begrip. Zowel nationaal als internationaal staat het technofestival zowel muzikaal als organisatorisch gezien op eenzame hoogte. Aanstaande zaterdag kan je wederom naar Spaarnwoude om je te laven aan helden als Carl Cox, Ricardo Villalobos, Jeff Mills en Dave Clarke (als je een kaartje hebt tenminste; het bordje uitverkocht ging zoals altijd al weken van te voren voor de ramen). Maar er is ook nieuw talent van Nederlandse bodem…

Want Monumental, de organisatie achter Awakenings, heeft zich altijd hard gemaakt voor talentvolle nieuwkomers die het genre fris houden. Drie van deze jongelingen draaien aanstaande zaterdag in Spaarnwoude en gaan de komende weken bij ons in de Red Bull Studio werken aan nieuw materiaal. Bij deze stellen we ze kort aan je voor.

Prunk
Deze dj en producer opent aanstaande zaterdag het B-podium op het Awakenings Festival. Geïnspireerd door mannen als Moodymann en Todd Terry, gaan zijn dj-sets de diepte in en bevatten ze altijd een flink portie soul. Houd dit blog in de gaten, want binnenkort publiceren we hier de eerste resultaten van zijn studiosessie.

Nicole Rosie
Rosie is in Amsterdam vooral bekend geworden vanwege haar ‘ON’-feesten, die voor de nodige reuring zorgden door de rake combinatie van underground locaties en dito artiesten. Deze dame mag aanstaande zaterdag op podium C de decks warmdraaien voor Donato Dozzy en Marcel Fengler.

Jeff Rushin
Rushin is medeorganisator van ‘ON’ en een bekend gezicht in het Amsterdamse nachtleven. Hij gaat al een tijdje mee en bracht platen uit op gerespecteerde labels als Outland en Code Minus. Aan Rushin de taak om zaterdag op het B-podium John Digweed en Joris Voorn in een gespreid bedje terecht te laten komen.


Reacties

    Krabbelen

    * Alle velden zijn verplicht
    Slechts 2000 tekens kunnen ingevoerd worden :
    Typ het woord in aan de linkerkant, klik op 'Plaats reactie:

    artikel Details