art-of-flight-game-alaska

Laat je snowboard vaardigheden zien in de geweldige, fotorealistische Art of FLIGHT game van Red Bull...

Het spel is een tie-in van de succesvolle Art of FLIGHT film. In het spel geeft freestyle snowboard legende Travis Rice je de kans om grabs, grinds en spins te maken, voordat je speelt voor punten die je kunt scoren met tricks en snelheid op een paar van de meest afgelegen plaatsen ter wereld: de Alpen, Alaska en Patagonië.

 

null

 

Je wordt gevolgd door je eigen helikopterbemanning en je maakt gebruik van je intuïtieve controles. Ervaar de adrenaline rush van snowboarders! Je kunt de Art of FLIGHT game makkelijk spelen met behulp van de pijlen van het toetsenbord in combinatie met de space key. Win snelheid, spring, maak een grab of een eindeloze spin, land veilig op de grond en maak nog meer snelheid voor de volgende sprong.

 

null

 

Communicatie met je bemanning betekent onmiddellijke feedback – dus als je je best doet, krijg je niets dan lof van je toeschouwers, maar als je aan het prutsen bent… dan maken ze je belachelijk

 

null

Red Bull Art of FLIGHT neemt je mee op een reis vol epische overwinningen, uitdagingen en beloningen - beheers de hellingen en deel je score met je vrienden en daag ze via Twitter en Facebook uit om in de top van de wereldwijde prestigieuze leaderboard van artofflightgame.com te komen.
 

Speel the Art of FLIGHT game nu!

Want more?

 


Reacties

    Krabbelen

    * Alle velden zijn verplicht
    Slechts 2000 tekens kunnen ingevoerd worden :
    Typ het woord in aan de linkerkant, klik op 'Plaats reactie:

    artikel Details