Pedro Barros

null

Pedro Barros Content

Pedro's Details

Over Pedro

null

Pedro Barros is een van de grootste namen in het Braziliaanse skateboarden, net zoals experts Sandro Dias of Bob Burnquist. En dat is een behoorlijke eer voor een jongen van nog maar vijftien jaar oud. Maar Pedro heeft op veel mensen indruk gemaakt met zijn veelzijdigheid. Zijn kracht op de halfpipe wordt geëvenaard door zijn beheersing van de bowl. Hij heeft zelfs een bowl in zijn eigen achtertuin bij zijn huis in Florianopolis.

Momenteel is de 540 zijn sterkste beweging, maar Pedro zegt dat hij een veelzijdige skater wil zijn - een wens die hij onlangs kracht bijzette toen hij tweede werd in Red Bull Crossover, een wedstrijd met de beste inline skaters, BMX-fietsers en skaters in Brazilië. Oh, en hij versloeg held Sandro Dias.

Het winnen van goud op de X Games Skateboard Street in het begin van 2010 – waarmee hij veteraan Andy MacDonald achter zich liet - gaf Pedro de sterstatus die hij verdient. Een ware held voor de nieuwe generatie. Kijk uit voor de grote dingen die deze jongen uit Brazilië nog gaat doen.