Mikki kaapelissa

Maailman 200 parasta snowkite-urheilijaa 24 eri maasta kohtaavat Red Bull Ragnarokissa. Norjan Haugastølin leijaparatiisissa nähdään viisinkertaisen maailmanmestarin Aaron Hadlown lisäksi suomalaisia leijailijoita. Suomea edustavat Marko Salovaara Tommi Laitakari, Mikael Hyryläinen, Karri Kolmonen, Sami Saari ja Mikko Toivonen. Red Bull Ragnarok on kestävyyskilpailu, jossa suksijat ja lumilautailijat kiertävät 12 km pitkänradan viisi kertaa läpi. Ensimmäisenä maaliviivan ylittänyt leijailija kruunataan voittajaksi.
Norjan mytologian mukaan Ragnarök (vanhan kielen mukaan” jumalien viimeinen sana”) on sarja tapahtumia johon kuuluu suuri norjalaisten jumalien taisto.

 

Suomen tähtileijailija Mikael “Mikki” Hyryläinen kertoo: “Tultiin kisapaikalle jo hyvissä ajoin niin keretään katsoa paikat läpi. Päästiin jo vähän kruisimaan pari päivää. Täällä on mukavaa porukkaa ja fiilis on hyvä ennen kisaa. Tänään ei tuule niin vedetään kaapelia, jossa on hyppyri ja pressi rakennettu.” Kisafiilikset ovat katossa: ”Huomenna on eka kisapäivä ja pieni jännitys päällä. Toivottavasti tuule kovaa ja Ragnarok on nimensä veroinen!”
 

Tapahtuman sivusto: www.redbullragnarok.no


Kommentit

    Lisää kommentti

    * Kaikki kentät ovat pakollisia
    Ainoastaan 2000 merkkiä :
    Kirjoita sana vasemmalle, sitten klikkaa "Lähetä kommentti":

    artikkeli Yksityiskohdat