Enni Serenassa.jpg

Kauden viimeinen TTR-sarjan kuuden tähden kilpailu Burton US Open käynnistyi perjantaina naisten slopestyle-finaalilla. Legendaariset 30-vuotta täyttävässä Burton US Openissa nähtiin kovatasoinen kauden viimeinen kuuden tähden naisten slopestyle-finaali.

 

Voiton vei USA:n Jamie Anderson (90.10), joka pyöräytti finaalissa erittäin tyylikkäitä frontside 720-temppuja. Viime vuoden Burton US Open-voittaja, Suomen Enni Rukajärvi (78.40) oli lopulta tiukan kisan kolmas. Toiseksi laski Norjan Kjersti Ø. Buaas (78.40). Enni Rukajärvi nappasi itselleen myös toisenlaisen tittelin US Openista. Nainen pyöräytti massiivisen cab 540-tempun, jolla hän nappasi itselleen Creative Use of Space-palkinnon.

 

- En ole kovinkaan tyytyväinen tämän päivän runeihin, meni vähän räpeltämiseksi. En tiennytkään, että voitin sen Creative Use of Space-tittelin! Mahtavaa, siitä voi olla innoissaan, Rukajärvi sanoo iloisena.

 

TTR-sarjan kauden viimeisen kuuden tähden kilpailun myötä myös Rukajärven kisakausi alkaa olla viimeistä vaille valmis. Ensi viikolla nainen suuntaa vielä kohti Italiaa ja Euroopan X Gameseja.

Rukajärvelle jäi tältä kaudelta taskuun mm. TTR:n MM-pronssi, X Games-hopea ja hopea Burton European Openista. Onko nainen ollut tyytyväinen hieman kevennettyyn kisakauteensa?

 

- Olen ollut kokonaisuuteen tyytyväinen. Jos joku pitäisi nostaa esille niin ehdottomasti Burton European Open. Siellä opin uuden switchbackside 5-tempun ja muutenkin se oli ihan huippukisa, Rukajärvi sanoo.

 

Ensi viikon perjantaina Euroopan X Gameseissä kisataan naisten slopestyle-finaali. Se on myös Suomen menestyksekkäimmän naislautailijan Enni Rukajärven tämän kauden viimeinen kisakoitos. Sen jälkeen nainen laskee ja kuvailee pääosin Suomessa.

 


Kommentit

    Lisää kommentti

    * Kaikki kentät ovat pakollisia
    Ainoastaan 2000 merkkiä :
    Kirjoita sana vasemmalle, sitten klikkaa "Lähetä kommentti":

    artikkeli Yksityiskohdat