RL-redbull-openice-4920-mid.jpg

Pakkasen paukkuessa 10 asteen tuntumassa pelaajilla liikkui kiekko hymyssä suin koko turnauksen läpi. Pelien edetessä ja panosten koventuessa nähtiin Oulussa taidokasta kiekkoilua; takuuvarmaa viimeistelyä, nöyrää puolustuspelaamista ja ratkaisevia yksilösuorituksia. Oulusta kohti Helsinkiä ja finaaliturnausta matkaavat päivän kaksi parasta joukkuetta; viime vuonna finaalissa hopealle jäänyt Vuorelan veikot ja ensikertaa tapahtumaan osallistunut Kali. Oulun turnauksen parhaaksi pelaajaksi valittiin Vuorelan Veikkojen Petri Partanen.

Niittyaronkentän jäällä nähtiin mm. kaveriporukoita, salibandypelaajia ja jääkiekon alasarjalaisia. Alkuerissä maalierot olivat suuria, mutta finaaliin lähestyessä nähtiin tiukkaa vääntöä. Ykköskentällä finaalipeli päättyi lukemin 9–4 Kalin tiputtaessa vuosien takaisen konkarijoukkue Kempleen Detroitin ulos. Kali joutui taistelemaan tiensä finaalin rankkarikisan kautta voittaen semifinaalissa Team Reebokin. Kolme veljestä sisältävä Oululainen kaveriporukka on hyvällä fiiliksellä menossa finaaliin. ”Kuntopohja on niin kova, että finaalia varten tullaan vain herkistelemään” totesi Kalin kuopus Ilari Taskila.

   

 
null
  
 

  

Kakkoskentän finaali päättyi ylivoimaisesti 22-3 Vuorelan Veikkojen hyväksi. Vuorelan kaukalon kasvateilla on kana kynittävänä Suomen finaalissa helmikuussa, sillä he hävisivät vuoden 2011 Suomen finaaliottelun rankkarikisassa. Kahdenkymmenenvuoden hötsäilyn jälkeen joukkueeseen oli napattu myös uusi tulokas, lieneekö tämä avain Red Bull Open Ice 2012 finaalin voittoon. Finaaliin joukkue lähtee voitontahtoisena; ”Pikkusen kun parannetaan niin se on varma voitto. Tullaan terveillä jaloilla ja otetaan mestaruus” tokaisee joukkueen kiekkotaituri Matias Kiiskinen.

  

Jokaisessa karsintaturnauksessa valitaan päivän paras pelaaja. Oulussa päivän pelaaja oli Petri Partanen Vuorelan Veikoista. Meriiteiksi kirjattiin taidokas ja tehokas mailatyöskentely.
 

null

  


Kommentit

    Lisää kommentti

    * Kaikki kentät ovat pakollisia
    Ainoastaan 2000 merkkiä :
    Kirjoita sana vasemmalle, sitten klikkaa "Lähetä kommentti":

    artikkeli Yksityiskohdat