Manny Mania

Red Bull Manny Mania tuo kansainväliset manuaaliskeittauksen huippunimet New Yorkiin

Red Bull Manny Mania Mirja Geh - Red Bull Content Pool

Aiempien vuosien voittajat Joey Brezinski, Eli Reed ja Ronnie Creager ovat jälleen mukana kilpailemassa myös vuonna 2012! Red Bull Manny Manian World Final sekä Pro Contest 18.-19. elokuuta keräävät yhteen maailman parhaat skeittauksen ammattilaiset sekä parhaat amatöörit  New Yorkiin ottamaan osaa lajin huikeimpaan skabaan.

Red Bull Manny Mania World Finals ja Pro Contest 18.-19. elokuuta tuovat maailman kovimmat skeittauksen tähdet  New Yorkiin.  Ammattilaisosallistujien lista on todellinen skeittauksen ”Kuka Kukin On”-lista  teknisen manuaaliskeittauksen alalla.  Kun mukana on lisäksi lauma nälkäisiä ja kunnianhimoisia amatöörejä, jotka kuollakseen haluavat saada itselleen nimeä alan arvostetussa kilpailussa, on varmaa, että kisan taso tulee olemaan päätähuimaava.

Tämän vuoden osallistujat tulevat kaikkiaan 12 eri maasta ympäri maailmaa ja Red Bull järjesti kymmeniä karsintoja maailmanlaajuisesti. 18. elokuuta Red Bull Manny Mania World Final kokoaakin yhteen kunkin maan parhaat manuaaliskeittaajat kisaamaan paitsi maailman parhaan tittelistä, myös brassailuoikeudesta sekä ennen kaikkea ainutlaatuisesta mahdollisuudesta päästä kisaamaan ammattilaisia vastaan. Kaikki osallistujat ovat ansainneet matkalippunsa Amerikkaan päihittämällä kotimaansa muut nälkäiset kilpailijat. Monille se tulee olemaan paitsi heidän ensimmäinen matkansa New Yorkiin myös korvaamattoman arvokas elämys. Suomea New Yorkissa edustaa Suomen Red Bull Manny Mania-kiertueen voittaja helsinkiläinen Jeremias Delgado.

Vuoden 2011 Red Bull Manny Mania World Finals voittaja oli Sewa Kroetkov, melko tuntematon nimi Alankomaista, joka yllätti kaikki kun hänen Manny- taitonsa vetivät vertoja monille alan huippuammattilaisille.  Manny Manian ainutlaatuinen formaatti antaa amatöörien sarjan voittajalle mahdollisuuden osallistua muuten vain kutsutuille urheilijoille järjestettyyn Pro Contestiin, joten on aina mahdollista, että amatööri voi voittaa myös ammattilaisten sarjan.


TEKNIIKKA JA TASAPAINO


Red Bull Manny Mania on ainutlaatuinen kilpailu, joka keskittyy tekniseen manuaalirullalautailuun.  Haasteena on yhdistää monimutkaisia temppuja kahdella pyörällä tasapainoiluun. Manuaaliskeittaus on rullalautailun haastavimpia osa-alueita joka vaatii kontrollia, kärsivällisyyttä sekä ennen kaikkea taitoa   -yhdistettynä luovuuteen ja mielikuvitukseen voidakseen keksiä temppuja jotka tekisivät riittävän vaikutuksen tuomareihin. Molemmat Red Bull Manny Mania tapahtumat ovat ilmaisia ​​ja avoimia yleisölle, ja tapahtumapaikkana toimii täysin uusittu Coleman Park, Pike & Monroe Manhattanilla. Tuhansia faneja odotetaan mukaan kisaan kannustamaan maailman parhaita manuaaliskeittareita tähän kuudennetta kertaa järjestettävään Red Bull Manny Mania tapahtumaan.


Red Bull Manny Mania Pro Final:

Sunday, August 19th, 2012 at 2 p.m.

Andrew Cannon
Brandon Biebel
Danny Falla
Eli Reed
Joe Tookmanian
Joey Brezinski
Kenny Anderson
Kenny Hoyle
Marty Murawski
Morgan Smith
Richard Angelides
Ron Deily
Ronnie Creager
Ryan Decenzo
Ryan Gallant
Sewa Kroetkov
Stevie Williams
Torey Pudwill
Walker Ryan
Zered Bassett


Red Bull Manny Mania World Final:


Saturday, August 18th, 2012 at Noon

USA – Dan Corrigan
Argentina - Sandro Moral
Belgium - Mohamed Saouti
Bolivia - Augusto de Ferrari Lasser
Brazil – Joao Pedro Dantas
Canada - Brandon Bundula
Columbia - Jose David Velez
Finland - Jeremias Delgado
Mexico - Fernan Origel
South Africa - Moses Adams
Sweden - Axel Wellton
UAE - Mark Issa
 


Kommentit

    Lisää kommentti

    * Kaikki kentät ovat pakollisia
    Ainoastaan 2000 merkkiä :
    Kirjoita sana vasemmalle, sitten klikkaa "Lähetä kommentti":

    artikkeli Yksityiskohdat