Manny Mania

SUOMEN PARAS MANUAALISKEITTARI LÖYTYI HELSINGISTÄ - RED BULL MANNY MANIA 2012

RL-redbull-mannymania-hki-160612-0478-mid.jpg

Suomessa ensiesiintymisensä tehnyt rullalautailutapahtuma Red Bull Manny Manian finaaliin voittoon taituroi tänään 16.6.2012 helsinkiläinen Jeremias Delgado. Helsingin finaaliin oli selvittänyt tiensä Suomen parhaat manuaaliskeittarit Oulun, Jyväskylän, Tampereen ja Helsingin karsinnoista. Lisäksi finaaliin myönnettiin villi kortti kolmelle kovalle rullaajalle.

Aurinkoisella Kampintorilla yleisö viihtyi finaalistien esittäessä toinen toistaan huikeampia manuaalitemppuja. Kilpailu Suomen manuaalimestarin tittelistä ja paikasta New Yorkin maailmanfinaaliin oli kova ja tuomaristo oli runien jälkeen vaikean päätöksen edessä.

Villillä kortilla finaalin tullut Jeremias Delgado on skeittipiireissä tunnettu juuri manuaali-taidoistaan. Temppujen taso finaalissa oli loistava, mutta yksi oli tuomariston mielestä yli muiden. Tuore Suomen Red Bull Manny Manian mestari Jeremias vakuutti tempuillaan kaikki paikalla olleet puolelleen. Kilpailun toiseksi sijoittui Oulun karsinnat voittanut Kasperi Kropsu ja kolmas oli Tampereelta finaaleihin selvinnyt Samu Salonen.

”Paljon olen katellut videoita muiden maiden Red Bull Manny Mania –skaboista ja konsepti on mieletön. Tykkään itse vetää manuaaleja ja pitkään oli mielessä, että tänne pitää tulla vetämään mahdollisimman hyvin. Innolla lähden New Yorkiin ja tapahtuma tulee varmasti olemaan uskomattoman hieno” mietti Jeremias finaalin jälkeen.

Suomea New Yorkin Manny Mania pro-sarjaan edustamaan lähtevä ja tänään tuomaristossa istunut 17-vuotias Jaakko Ojanen vakuuttui Jeremiaan omalaatuisista manuaaleista: ”Uskon, että hyvin onnistuneella suorituksella Jeremias voi voittaa maailmanfinaalin.”

Parhaaksi yksittäiseksi tempuksi asiantunteva tuomaristo valitsi Lauri Ojasen suorittaman ylös-alas manualin, josta hän hyppäsi näyttävästi 360 flipillä ulos.

”Koko ajan oli mielessä vetää ylös-alas manuaali flipillä ulos. Onneksi sillä natsasi voitto”, totesi Makia-Etnies –tennarit voittanut Lauri.

Seuraa tällä sivustolla miten suomalaiset pärjäävät maailman parhaita vastaan New Yorkissa 18-19. elokuuta!

 


Kommentit

    Lisää kommentti

    * Kaikki kentät ovat pakollisia
    Ainoastaan 2000 merkkiä :
    Kirjoita sana vasemmalle, sitten klikkaa "Lähetä kommentti":

    artikkeli Yksityiskohdat