Herczegség 15 - jubileumi divatshow


A Herczeg Zoltán vezette divatház immár 15 éve fontos szereplője a hazai divatvilágnak. Ennek apropóján a tervező egy születésnapi, jubileumi divatshow-val és partyval rukkol elő, melyen 40-45 új tervezésű férfi kollekcióval örvendezteti meg hű közönségét, ez a Hungarian Badass Collection.

A zenét, mint mindig, most is élőben szolgáltatja a meghívott vendégegyüttes, akik ezúttal a Ferenczi György és a Rackajam csodálatos csapata. Ehhez illően a show színezete szintén kissé népies , “betyáros-zsiványos” ihletésű, de nagyon agyafúrtan kombinálva a 2011/12-es trendekkel, mintegy modern köntösbe csomagolva igazi eklektikus extázisban részesíti a nagyérdeműt a szintén nem mindennapi Moulin Rouge színpadán. A show-n ezúttal a tervező által az elmúlt 15 év legtöbbet foglalkoztatott modelljei lépnek fel, az igazi Herczeg Dream Team, akik garantáltan felborzolják majd a nézősereg kedélyeit formabontó stílusukkal, karakterükkel, koreográfiájukkal. Az ehhez illő extrém frizurákat és rendhagyó sminkeket a Szlovákiában működő, ott országosan ismert és méltán elismert Badroomhair Academy csapata alkotja majd meg Farkas István vezetésével. A különleges sminkekért, maszkokért a PIXI stúdió felel. További különlegesség a „hiper elegáns” dressz kód, ami egyben a belépő is a partyra.

A kb. 40-45 perces performance után születésnapi partyba csap át a rendezvény, együtt ünnepelhetjük a jeles évfordulót a tervezővel, a modellekkel, fellépőkkel, barátokkal, partnerekkel és a meghívott vendégekkel, akik a divatház törzsvevőiből, a média és a közélet jeles képviselőiből áll majd.

Cikk részletek