IMPRESSZUM

Kiadó: Red Bull Hungária Kft., Budapest

Szepvölgyi út 137.
1037 Budapest
Magyarország

Tel.: +36 1 224 7310
Fax:+36 1 224 7311

© Red Bull Hungária Kft. Minden jog fenntartva.

Jogi tájékoztatás:
A „www.redbull.hu” honlap (továbbiakban: „Honlap”) egésze szerzői jogi védelem alatt áll. A Honlapon található tartalom - így különösen a szövegek, képanyag, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás program - felhasználásához (például feldolgozásához, többszörözéséhez, értékesítéséhez) a Red Bull Hungária Kft. előzetes írásos hozzájárulása szükséges.

A Honlap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a Honlap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A Red Bull Hungária Kft. folyamatosan ellenőrzi és frissíti a Honlapon található információkat. Minden gondosság ellenére az információkban időközben változás következhet be. A Red Bull Hungária Kft. ezért a Honlapon rendelkezésre bocsátott információk aktualitása, helyessége és teljessége tekintetében nem vállal felelősséget. Ugyanez vonatkozik minden más honlapra is, amelyekre hyperlink hivatkozás segítségével történik utalás. A Red Bull Hungária Kft. nem felelős az ilyen kapcsolat által elért honlapok tartalmáért.
Ezen felül a Red Bull Hungária Kft. a rendelkezésre bocsátott információk esetében fenntartja magának a változtatás vagy kiegészítés jogát.