Red Bull Cliff Diving

A Red Bull Cliff Diving sziklaugró versenysorozat során 12 versenyző 26 méteres magasságból ugrik a mélybe, mely egyenként 3 másodpercig tart. A sziklaugróknak ennyi idő áll rendelkezésre, hogy bemutassák gyakorlatukat, mielőtt 100 km/h sebességgel a vízbe csapódnak. A Red Bull Cliff Diving versenysorozat 2009-ben első ízben indult világhódító útjára.

Red Bull X-Fighters

Három kontinens, hat ország, 170 ezer néző és 1130 ugrás. A Red Bull X-Fighters második évadja mérföldkő volt a freestyle motorkrossz történetében. A turné kiemelkedő eseménnyé vált, bárhová is látogatott tavaly. Idén két új helyszínt ismerhettek meg a rajongót: Londont és Caglary-t.

Red Bull Air Race

A Red Bull Air Race Világbajnokság egyet jelent a legjobb versenypilóták egész éven át tartó vetélkedésével, melynek megnyeréséhez egyaránt kell sebességet, a precizítás és magas színtű tudás. A leggyorsabb, legjobban kezelhető és ultrakönnyű gépekkel a pilóták közel 400 km/h sebességgel, igen alacsonyan repülnek a levegővel töltött kapuk között. Egy-egy manővernél nem ritka, hogy 12 G erő hat rájuk.

Red Bull Crashed Ice

Végy remek hokisokat, pokoli atmoszférát, remek hangulatot, több tonna acélt, hatalmas hűtő készüléket és sok négyzetméter fagyott vízfelszínt... és kész is Red Bull Crashed Ice, a jégkorong, a downhill kori és a boardercross keresztezéséből!