IMG_1697.JPG

Dag 3

 

Een prachtige ochtend in Londen, 11 graden, warm genoeg voor een koffie op het terras na het ontbijt. Tijd voor de eerste reparaties en overdubs. Nog veel meer meisjes in de gebouwen, het is London Fashion week en de gebouwen worden ter beschikking gesteld voor ontwerpers, op zoek naar geschikte modellen. Alle cliché's over magere modellen zijn waar. Warbeast laat het niet aan hun hart komen. Meer vocal overdubs, onze engineer vraagt "did you ever consider counceling?".

De eerste mixen kunnen zowaar beginnen en op het einde van de dag kunnen we zelfs met pré mixes en huiswerk naar het hotel. 'S avonds nog even de pub in gedoken en vrolijke bende  meisjes tegengekomen wier schaarse kleding deed vermoeden dat ze aan de antivries zaten.

 
 

Dag 4

 

Gewapend met alle actiepunten terug naar de studio. Hier en daar nog wat gepuzzel aan details en dan de finale mixen. Begint zeer groot te klinken. We besluiten World Domination als eerste single te maken en er was zelfs even tijd om een documentair clipje te draaien. De gitaristen zijn nog even naar Denmark Street gegaan om zich te verlustigen aan de muziekwinkels en prachtig Vintage spul.

 

 

Nu is het gewoon nog wachten op het uitkomen van hun EP....Stay posted


Reacties

    Geef je mening

    * Alle velden zijn verplicht
    Slechts 2000 tekens kunnen ingevoerd worden :
    Typ het woord in aan de linkerkant, klik op Post Commentaar:

    Artikel Details