Red Bull Soundclash

Red Bull Soundclash 2010 uitverkocht!

customs.vs.mintzkov.jpg

Het concept is nog steeds even eenvoudig als uniek: in vier rondes nemen twee bands het muzikaal tegen elkaar op waarbij het publiek bepaalt wie op het einde van de avond met de overwinning gaat lopen. Deze keer laten Customs en Mintzkov hun spierballen rollen om het publiek te imponeren met hun muzikale kunnen.

Vorig jaar haalde Stijn het van A Brand en bij de eerste editie in Gent was het Triggerfinger die nipt won van Absynthe Minded. Customs en Mintzkov speelden afgelopen zomer heel wat festivals plat en willen absoluut niet onderdoen voor elkaar. Ze zijn zich dan ook volop aan het klaarstomen voor de vier rondes. Dat zijn: de cover ronde (beide bands spelen dezelfde cover), de take over ronde (de bands songs moeten songs van elkaar spelen), de clash waarin ze zich aan andere genres muziek zullen moeten wagen en traditiegetrouw mogen ze in de laatste ronde elk hun joker inzetten in de vorm van mystery guests. Die zijn – uiteraard – nog eventjes geheim maar zullen serieuze vonken geven. De straffe cover van Duffy’s “Mercy” door Triggerfinger en special guest Selah Sue zindert nog steeds na… U bent gewaarschuwd!

Het publiek staat zoals steeds in het midden tussen de twee podia en bepaalt na iedere ronde wie ze het beste vonden. De avond wordt gepresenteerd door Stijn Van de Voorde (Stubru) en Bram Willems (ook Stubru) draait de plaatjes. Na afloop is er een gratis afterpary met Garreth Mc Mullan en Louis Katorz.

Red Bull Soundclash 2010: Customs vs Mintzkov
29 oktober 2010 | 20.00u
Petrol Antwerpen - UITVERKOCHT

http://www.redbullsoundclash.be
 


Reacties

    Geef je mening

    * Alle velden zijn verplicht
    Slechts 2000 tekens kunnen ingevoerd worden :
    Typ het woord in aan de linkerkant, klik op Post Commentaar:

    Artikel Details