Red Bull Crashed Ice

Neem werelds beste ijshockey spelers, tienduizenden enthousiaste toeschouwers, een indrukwekkende locatie, een reusachtig koelsysteem en duizenden vierkante meters van bevroren water. Het resultaat? Red Bull Crashed Ice! Ook in 2012 gaan werelds beste ijshockey spelers de strijd aan tijdens Red Bull World Championship 2012.

Red Bull Cliff Diving

Rotsduiken wordt beschouwd als het acrobatische summum op het vlak van duiken. De mannen springen van op hoogtes tussen 23 en 28 meter in het water, de vrouwen houden het bij rotsen tussen 18 en 23 meter hoog. De atleten hebben ongeveer drie seconden om hun figuren en bewegingen uit te voeren, voor ze tegen zowat 100 km/u het water raken.

Red Bull X-Fighters

Drie continenten, zes landen, 170.000 toeschouwers en 1.130 sprongen. Het tweede jaar van de “Red Bull X-Fighters World Tour” (2008) betekende een mijlpaal in de geschiedenis van freestyle motorcross. Vorig jaar groeide de World Tour uit tot het onbetwiste topevenement van de sport. In 2009 volgen er nieuwe hoofdpunten: wedstrijden in Calgary en Londen.

Red Bull Air Race

In het Red Bull Air Race Wereldkampioenschap strijden ’s werelds beste racepiloten tegen elkaar in een motorsport die snelheid, precisie en talent met elkaar verzoent. In de snelste, meest beweeglijke en lichte racevliegtuigen banen de piloten zich op amper enkele tientallen meters boven de grond een weg tussen reuzenkegels gevuld met lucht. Daarbij halen ze snelheden tot 370 km/u en krijgen ze krachten tot wel 12G te verduren.