Philip Köster flying high Sebastian Schöffel/Red Bull Content Pool

Stormene bygger seg opp og vinsurfene og stedene er klare! Gjør deg klar for Red Bull Storm Chase, den mest utfordrene vindsurfe-konkurransen gjennom tidene. Startskuddet går den 1. august...

Valget er klart! Marcilio Browne (BRA), Daniel Bruch (GER), Ricardo Campello (VEN), Victor Fernandez Lopez (ESP), Boujmaa Guilloul (MAR), Philip Köster (GER), Kai Lenny (USA), Robby Swift (GBR), Julien Taboulet (FRA), and Thomas Traversa (FRA) – er de ti som fikk flest av deres stemmer. Det er disse som skal se hvem som takler den tøffeste utfordringen best.

Fra 1. august vil de 10 surferene måtte være standby til å jakte tre massive stormer - hvor som helst i verden. I kampen om kronen og beviset på hvem som er den ultimate vindsurferen, vil alle ti være med i den første runden. Etter dette vil kun seks gå videre og deretter de fire beste til finale-utfordringen. For at det skal være mulig å fange de sterkeste stormene, må deltakerene kunne være ganske fleksible under en fire-måneders periode og det vil kun være 48 timer på å mobilisere dersom stormen skulle treffe. Dette krever fult engasjement av hver surfer. Hvis man ikke kan delta pga. logistikke grunner, vil neste mann på listen bli gitt muligheten.


 

null
   

 For å finne de beste regionene for storm-surfing spurte Red Bull Storm Chase om deres favorittsteder rundt om i verden. "Tilbakemeldingene var utrolige," sa sportsansvarlig Klaas Voget, som assisterte vindsurfelegenden Robby Naish, Duncan Coombs og John Carter med valgene. Hovedkriteriet for stedene var naturlig nok sannsynligheten for at en massiv strom kommer til å treffe innen de fire månedene som konkurransen blir holdt. I tillegg var det viktig om vinden evt. kunne forandre seg, sikkerheten på stedet og synspunktene deres. "148 forskjellige steder ble foreslått og siden konkurransen krever stor fleksibilitet bestemte vi oss, rimelig spontant, for syv og ikke for seks forskjellige steder: Britagne (FRA), Galicia (ESP), Cape Hatteras (USA, Østkysten), the sør-vest kysten for Island, nord-vest kysten av Irland, Omaezaki på sør-øst kysten av Japan og nord-vest kysten av Tasmania (AUS)."

Hvis du ikke vil gå glipp av noe action, bør du sjekke ut www.redbullstormchase.com. Her finner du mest informasjon om de syv nominerte stedene, profilene til surfene og event oppdateringer. 


 
Red Bull Storm Chase deltakere (alfabetisk rangert):
Marcilio Browne (BRA)
Daniel Bruch (GER)
Ricardo Campello (VEN)
Victor Fernandez Lopez (ESP)
Boujmaa Guilloul (MAR)
Philip Köster (GER)
Kai Lenny (USA)
Robby Swift (GBR)
Julien Taboulet (FRA)
Thomas Traversa (FRA)

Red Bull Storm Chase konkurransesteder (3 vil bli surfet):
Brittany, France
South West Coast, Iceland
North West Coast, Ireland
Omaezaki/South East Coast, Japan
Galicia, Spain
North West Coast, Tasmania
Cape Hatteras/US-East Coast, USA

Konkurranseperiode: 1.august – 30. november, 2012

www.redbullstormchase.com
www.facebook.com/RedBullStormChase
 


Kommentarer

    Legg inn en kommentar

    * Alle felt må fylles ut
    Det er bare tillatt å legge inn 2000 tegn :
    Skriv inn ordet til venstre, og klikk "Send kommentar":

    Detaljer