Red Bull Flugtag Slovenia - Glasovanje

2. slovenski Red Bull Flugtag: Dan s krili | Ljubljana

Al fuoco! © Red Bull Photofiles

Najbolj spektakularno in nenavadno tekmovanje v letenju se vrača v Slovenijo! 2. slovenski Red Bull Flugtag vse novodobne Ikaruse vabi 16. junija na Špico v Ljubljani!

35 neustrašnih ekip, ki jih bo izbrala žirija, ter dodatnih 5, ki se bodo na tekmovanje uvrstile prek spletnega glasovanja, bo oboroženih z lastno domišljijo pred več tisoč glavo množico vzletelo s 6 metrov visoke ploščadi in pristalo v Ljubljanici. Vendar pozor - mesta na tekmovanju so na voljo le za najbolj domiselne letalne naprave, katerih skice bo Red Bull prejel najkasneje do 15. marca.

Kako lahko sodelujete? Obiščite www.redbullflugtag.si, si natančno preberite navodila, pokličite svoje prijatelje, izberite ime ekipe ter izdelajte svojo lastno letalno napravo, ki deluje zgolj na človeški pogon. V vsaki ekipi je lahko en pilot in do 4 pomagači. Dovoljena je vsaka oblika letalne naprave, potrebno je le malce sreče za uvrstitev na tekmovanje!

Ne pozabite, da bodo tekmovanju lahko pristopile le tiste letalne naprave, ki izpolnjujejo osnovne pogoje glede varnosti. Prednost bodo imele kreativne in smešne letalne naprave, vsekakor pa tiste, ki so zmožne leteti!

16. junija 2012 bo nebo nad Ljubljano polno najbolj norih letal, kar si jih lahko zamisli človeška domišljija. Letalne naprave bodo imele preprosto nalogo: kljubovati gravitaciji! Naj vaša domišljija ne pozna meja - dovoljeno je vse: od likov iz risank, mitologije, do znanstvene fantastike. Bistveno je, da vaša letalna naprava nima motorja in deluje zgolj na človeški pogon.

Vznemirljiv vzlet, ki mu bo sledil prikaz akrobatskih zmogljivosti, se bo naposled končal s pristankom v Ljubljanici. Kajti letenje so sanje, pristanek pa je nekaj povsem drugega ...

Več informacij o sami prijavi in pogojih za sodelovanje je na voljo na www.redbullflugtag.si.

  

null© Red Bull Content Pool

  

 

Želite poleteti z nami?

Podrobnosti