Red Bull Island

Red Bullov prostor z imenom Red Bull Island je skupnosti PLAYSTATION®3 (PS3®) svoja vrata odprl z letalsko dirko, osnovano po svetovnem prvenstvu Red Bull Air Race. Kot prvi prostor blagovne znamke v storitvi Playstation®Home bo Red Bull Island poskrbel za interakcijo znotraj skupnosti Playstationa in uporabnikom omogočal dirkanje z akrobatskimi letali, primerljivo z leti profesionalnih Red Bull Air Race pilotov.

Red Bull Island se bo kmalu razširil in vseboval raznolike mini igre in družabna srečanja, ki jih bodo ustvarjali globalni Red Bullovi dogodki in športniki, kot npr. Red Bull Flugtag in Red Bull Illume. Igra Red Bull Flugtag bo uporabnike pozvala k ustvarjanju letečih naprav, narejenih po modelih iz dejanskih Red Bull Flugtag dogodkov, ki jih bodo pognali čez pomol in upali na čim daljši let. Uporabniki Playstation®Home si bodo lahko ogledali tudi virtualno fotografsko razstavo Red Bull Illume, z obilico fotografij najboljših športnih akcij s celega sveta, prikazanih na osvetljenih kockah.

Storitev PlayStation®Home Beta za PLAYSTATION®3 (PS3®) je vsem PS3 uporabnikom na voljo od 11. decembra 2008. Po uspešnem zaprtem testnem obdobju je sedaj vsem uporabnikom na voljo odprto testno obdobje, kjer bodo pomagali razvijati nove dodatke in izboljšali uporabnost.

PlayStation®Home je vznemirljiva 3D družbena igralska skupnost, ki uporabnikom PS3 omogoča medsebojno interakcijo, komunikacijo in izmenjevanje igralnih izkušenj. Storitev PlayStation®Home ponuja odlično grafiko in bogate igralne izkušnje le na PS3 konzoli. Znotraj storitve PlayStation®Home lahko uporabniki ustvarijo svoje lastne avatarje, raziskujejo virtualno skupnost v dejanskem času ter se svobodno pogovarjajo prek tipkovnice ali mikrofona. Uporabniki storitve PlayStation®Home ne bodo uživali le ob raznolikosti zabavnih vsebin, kot so mini igre, video posnetki in posebni dogodki, skupaj s prijatelji, temveč bodo lahko tudi sami ustvarjali svoje skupnosti in prek funkcije »Club« odprli svoj klub, skupaj z uporabniki z enakimi interesi.

Red Bull Island

Red Bull Island

Red Bull Island


Komentarji

    Dodaj komentar

    * Vsa polja so obvezna
    Omejeno na 2000 znakov :
    Vnesi kodo na levi in klikni na "Objavi komentar".

    Podrobnosti