Cili është ndryshimi midis Red Bull Energy Drink dhe Red Bull Edition?

Red Bull Edition ndërthur Krahët e Red Bull Energy Drink me shijen specifike:

Red Bull Green Edition – Fruti i Dragoit

Red Bull Summer Edition – Kajsi-Luleshtrydhe

Mëso më shumë rreth Red Bull Energy Drink këtu.

Më shumë rreth Red Bull

PreviousNext

Mbështetje

P&P

Pyetje dhe Përgjigje

KONTAKT

Si mund të ndihmojmë?

Bëni pyetjen tuaj