Fm Jam ekipa u Slobodi
© Ilustracija
Music

Fm Jam ekipa u Slobodi – vraćamo se u formu

„Dobro je biti ponovo na bini. Da budem iskren, imao sam veliku tremu i morao sam se dugo pripremati za povratak", kaže Frenkie.
Piše redbull.ba
2 min readObjavljeno na dan
Fm Jam četvorka, Frenkie, Kontra, Indigo i Dj Soul su nakon skoro dvije godine nastupali na domaćem terenu. Njihovo najdraže mjesto, kako su pred kraj koncerta sami potvrdili, cafe bar Sloboda bila je dupke puna. Trebalo je nekoliko minuta da se trio i publika opuste i uđu u formu koju su imali nakon izlaska albuma 20/20. Nakon nekoliko uvodnih numera sve je opet bilo po starom. Publika je sa njima pjevala aktuelne pjesme kao što su Koga briga, Domina, ali i dobro poznate hitove kao Đe će ko i Bratmoi. Kako je koncert odmicao atmosfera je postala sve veselija da bi šlag na tortu bio kao uvijek Gdje god su moji.
„Dobro je biti ponovo na bini. Da budem iskren, imao sam veliku tremu i morao sam se dugo pripremati za povratak, ali nakon prvih minuta sam se osjećao kao riba u vodi. Drago mi je da se sve vraća u normalu i nadam se da ćemo najkasnije u proljeće prodisati punim plućima. Ja uveliko radim na svom novom albumu, plan je da ga završimo krajem septembra, tako da će ljudi u oktobru imati priliku da ga čuju“, izjavio je Frenkie.