Chill Zona Sarajevo
© Jadran Čilić

Fotografske crtice iz studentskih Chill zona: Krila studentima!

Ususret ljetu i ispitnim rokovima, studenti su se zabavljali, zagrijali moždane vijuge, a uz pomoć novog Summer Editiona sa egzotičnim okusom pitaje dobili i kriiila
Piše redbull.ba
2 min readObjavljeno na dan
U organizaciji Udruženja studenata Studentskog centra, a u saradnji sa Javnom ustanovom Studentski centar Sarajevo, u Studentskom domu "Nedžarići" u Sarajevu je nedavno održana "Domska šampionada". "Domska šampionada" se tradicionalno održava svake godine, a ove godine više od stotinu studenata takmičilo se u tri discipline - futsalu, basketu i odbojci. Inače, ovaj događaj uvod je u veliki događaj - "Domsku centarijadu" koja je planirana za 25. juni ove godine i okupit će studente iz cijele Bosne i Hercegovine.
Osim u sportskim nadmetanjima, studenti su u sarajevskoj "Chill Zoni" uživali u osvježenjima, dobroj muzici i zabavi koju je za njih pripremio Red Bull. Ususret ljetu i ispitnim rokovima, studenti su se zabavljali, zagrijali moždane vijuge, a uz pomoć novog Summer Editiona sa egzotičnim okusom pitaje dobili i kriiila koja će im pomoći da savladaju sve studentske obaveze i ispitne izazove koji su pred njima.
Međutim, ništa manje zabavno nije bilo ni u tuzlanskim i mostarskim "Chill Zonama" u kojima su studenti, između ostalih, uživali i u novom egzotičnom okusu pitaje, a iz kojih vam donosimo dio atmosfere kroz galeriju fotografija. Upadajte!
Pogledaj fotografije iz Tuzle
Pogledaj fotografije iz Mostara
Pogledaj fotografije iz Sarajeva