Red Bull Showrun u Sarajevu
© Predrag Vučković
F1

Karte za Red Bull Showrun SADA SU U PRODAJI!

Koliko puta ćeš biti u prilici svjedočiti vožnji i moćnom zvuku F1 bolida, driftu vrhunskih vozača i trikovima najvećeg virtouza na motoru? Osiguraj si NAJBOLJI pogled!
Piše redbull.ba
2 min readObjavljeno na dan
Već i ptice na grani znaju - Red Bull Showrun stiže u Sarajevo! Moćni zvuk Red Bull bolida transformisat će grad u pozornicu za automobilistički spektakl u nedjelju 9. juna 2024. u 14 sati.
Šampionski bolid RB7 vozit će se ulicama Sarajeva, od Alta Šoping centra do Tehničke škole i nazad pored Zemaljskog muzeja, a show će upotpuniti drift i motociklistički performans. Glavni program Red Bull Showruna, trajat će 2 sata i pratiće ga bogat zabavni i muzički program koji će ovaj dan učiniti nezaboravnim.
U prodaji je sada ograničena količina karata za FAN PIT mjesta na tribinama koja garantuju najbolji pogled na akciju i iskustvo za pamćenje. Osiguraj svoje mjesto uz samu stazu na historijskom događaju – prvoj ikada vožnji F1 bolida ulicama Sarajeva.
Red Bull Showrun - Tribine

Red Bull Showrun - Tribine

© redbull.ba

Karte su u prodaji od 8. aprila putem servisa KupiKartu.ba - online i na KupiKartu prodajnim mjestima. Tribine A i C su u prodaji po cijeni od 119 KM, a tribine B i D po cijeni od 99 KM.
Šta možeš očekivati na Red Bull Showrun, pogledaj ovdje.

1 min

Red Bull Showrun Sarajevo

Moćni RB7 - Red Bull Racing bolid koji je osvojio Veliku nagradu Japana, dolazi u Sarajevo! Gromoglasni zvuk F1 bolida transformisati će grad!

Part of this story

Red Bull Showrun Sarajevo

Moćni RB7 - Red Bull Racing bolid koji je osvojio Veliku nagradu Japana, dolazi u Sarajevo! Gromoglasni zvuk F1 bolida transformisat će grad!

Bosnia & HerzegovinaSarajevo, Bosnia & Herzegovina
Pogledaj događaj