Red Bull Showrun Sarajevo
© redbull.ba
F1

Sigurnost: Korištenje dronova na Red Bull Showrun neće biti moguće

Ovaj događaj je prilika da svi zajedno uživamo u jedinstvenom spektaklu, ali i da pokažemo odgovornost i poštovanje prema mjerama sigurnosti.
Piše redbull.ba
1 min readObjavljeno na dan
Bliži nam se Red Bull Showrun koji će u nedjelju 9. juna biti održan na ulicama Sarajeva, a mi imamo još važnih informacija za koje mislimo da biste trebali znati.
Sigurnost je na prvom mjestu pa u nedjelju, odlukom MUP KS, korištenje dronova prije i tokom događaja na trasi između Marijin Dvora i Tehničke škole, odnosno Zemaljskog muzeja BiH, neće biti moguće. Posebno naglašavamo da će svi dronovi koji nisu dronovi organizatora, biti obarani kako bi se minimizirao rizik i obezbijedila sigurnost svih posjetilaca ovog velikog događaja.
Razumijevajući strast i ljubav koju mnogi sugrađani i sugrađanke imaju prema ovom događaju i moto sportu, organizatori mole za razumijevanje i poštivanje navedenih uputa. Ovaj događaj je prilika da svi zajedno uživamo u jedinstvenom spektaklu, ali i da pokažemo odgovornost i poštovanje prema mjerama sigurnosti koje su postavljene za dobrobit svih učesnika i posjetilaca.

Part of this story

Red Bull Showrun Sarajevo

Moćni RB7 - Red Bull Racing bolid koji je osvojio Veliku nagradu Japana, dolazi u Sarajevo! Gromoglasni zvuk F1 bolida transformisat će grad!

Bosnia & HerzegovinaSarajevo, Bosnia & Herzegovina
Pogledaj događaj