Icon SBC's zijn terug in FIFA 21!
© EA
Games

Zo haal jij het meeste uit FIFA 21 Ultimate Team!

Met deze tips vlieg je door de nieuwe FIFA 21 Ultimate Team.
Geschreven door Esports Club
Gepubliceerd op
Scoren in FIFA 21 Ultimate Team met - uiteraard - het ultieme team en misschien wel een Messi of Ronaldo Lima erbij? Daarvoor moet je natuurlijk eerst de kneepjes van het FIFA-vak tot in de details kennen. Wij helpen je alvast op weg met zes handige tips!

1. Start met een goedkoop team

Tijdens de eerste weken na de lancering kunnen de prijzen in FIFA 21 enorm variëren. Let daarom goed op welke spelers je wanneer koopt, want het zou zomaar kunnen dat de prijs van een bepaalde speler in een paar dagen tijd halveert. Die prijsvariatie geldt vooral voor spelers die uit een pakketje komen, met (meestal) een maximale rating van 82. Neymar JR zal bijvoorbeeld niet snel dalen in prijs, maar net stijgen na een paar dagen.

2. Division Rivals en Squad Battles = pakketjes

FIFA 21 Division Rivals
FIFA 21 Division Rivals
Als je Division Rivals en Squad Battles speelt, ontvang je elke week pakketjes. Hoe hoger de divisie en rank die je haalt, hoe beter je pakketjes worden. En zo kan je zomaar een dure speler cadeau krijgen! Division Rivals en Squad Battles zijn trouwens altijd goed te combineren met je huidige doelstellingen.

3. Speel in co-op

FIFA 21 Co-op
FIFA 21 Co-op
Voor het eerst in FIFA Ultimate Team is er ook een co-op functie beschikbaar, wat betekent dat je nu ook met vrienden online in een team kan spelen. En dat maakt het spelen voor doelstellingen en een hogere rank net iets leuker, toch?
FIFA 21 Co-op Objectives
FIFA 21 Co-op Objectives

4. Vind jouw speelstijl

Deze tip hoeft niet veel uitleg. Speel zoveel mogelijk wedstrijden en test vooral veel uit om zo te ontdekken welke spelers en speelstijl het beste bij je passen. Want oefening baart kunst!

5. Master de creative runs

Games · 1 min
Creative Runs FIFA 21
De creative runs zijn een nieuwe feature in FIFA 21 waarmee je meer invloed hebt op de loopacties van je spelers. Het lijkt erop dat je hierdoor ook meer unieke en onverwachte acties kan uitvoeren om zo je tegenstander te verslaan. De creative runs zijn een nieuwe optie, dus hoe sneller je die beheerst, hoe meer voordeel je eruit kan halen!

6. Bewaar je niet-verhandelbare spelers voor Icon SBC’s

Na een jaar zonder Icon Squad Building Challenges (SBC's) in FIFA 20 heeft EA de feedback van de community ter harte genomen en de SBC's nu teruggebracht. De eerste Icon SBC’s komen eind november terug. Ze zijn de ideale manier om je niet-verhandelbare spelers met hoge rating in te wisselen!