Games

Deze games moet je spelen in september!

© Square Enix
Marvel's Avengers, een nieuwe NBA 2K en old school remakes van de Tony Hawk's Pro Skater games... Keuze genoeg nu de komkommertijd officieel voorbij is!
Geschreven door Raf PicavetGepubliceerd op
Na de kalme zomermaanden maakt september een vliegende start met heel wat nieuwe releases en - zoals altijd - voor elk wat wils. Welke games speel jij deze maand?

Marvel’s Avengers

Een nieuw post-Endgame tijdperk is aangebroken. Met vijf superhelden die de hoofdrol spelen in spectaculaire solo of coöp actiescènes. En dat is nog maar het begin, want de makers beloven de speelwereld regelmatig en gratis uit te breiden met nieuwe helden, missies én voor elk personage een unieke speelstijl. En die kan je dankzij een verrassend diep rollenspel ook nog eens helemaal naar jouw voorkeuren aanpassen.
Verschijnt op 4 september voor pc, PS4, Xbox One.

eFootball PES 2021 Season Update

eFootball Pro Evolution Soccer (PES), sinds tien jaar ook wel 'die andere voetbalgame’ genoemd, brengt dit jaar een update uit van de uitstekende voorganger. Hier en daar is de gameplay wat aangepast, maar je kan vooral rekenen op een spelers-, teams- en competitierooster dat de vergelijking met het nieuwe, echte voetbalseizoen moeiteloos doorstaat. En meer hebben we niet nodig, toch?
Verschijnt op 15 september voor pc, PS4, Xbox One.

WRC 9

Je hoeft niets met rallysport te hebben om deze WRC-game helemaal top te vinden. 50 teams, wagens uit nagenoeg elke WRC-categorie én onze Thierry Neuville die achter het stuur makkelijk een Evenepoel of De Bruyne evenaart. Voeg daar nog een dozijn klassiekers uit de rallygeschiedenis aan toe en je krijgt een complete rallygame die zowel hardcore simulatieliefhebbers als beginners kan bekoren.
Verschijnt op 3 september voor pc, PS4, Xbox One.

NBA 2K21

De laatste jaren zijn er geen games meer die zich concurrentie van de NBA 2K-serie kunnen noemen. Daar wordt een spelontwikkelaar al snel lui van, zou je denken. Maar niets is minder waar. NBA 2K21 bevat alle spelerswissels en stats van de officiële competities en heeft al oog voor de volgende consolegeneratie. In afwachting daarvan krijgt de huidige generatie een game die op technisch vlak weer een paar stappen vooruit zet… pivoteert en scoort!
Verschijnt op 4 september voor pc, PS4, Xbox One, Nintendo Switch.

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2

Als er één game is waarbij we nooit genoeg krijgen van remakes, dan is het wel deze bundel van de eerste twee Tony Hawk’s Pro Skater games. De games kregen - uiteraard - een visuele upgrade en hier en daar wat kleine tweaks die ze aangenamer, maar daarom niet per se gemakkelijker, maken. Bovendien heb je nu ook de optie om je zelfgebouwde skatepark te delen met andere spelers.
Verschijnt op 4 september voor pc, PS4, Xbox One.