Park Spoor Noord Antwerpen
© Cycling Media Agency
BMX

Dit was Red Bull Full Moon: BMX in Park Spoor Noord Antwerpen!

21 van de beste BMX'ers van België, Duitsland, Griekenland, Nederland, Frankrijk en zelfs Colombia kwamen samen in Park Spoor Noord voor een nieuwe editie van Red Bull Full Moon.
Geschreven door Red Bull Belgium
1 minuten lezenGepubliceerd op
De beste BMX'ers van België en omstreken verzamelden in de skatebowl in het Antwerpse Park Spoor Noord voor een nieuwe editie van Red Bull Full Moon. 21 pro's gaven het beste van zichzelf op de beats van dj truck Red Bull Big Bob, in twee categorieën: Best Run en Best Trick. Crazy bar spins, tail whips en good vibes galore. De 3-koppige jury van experten kroonde uiteindelijk Kenneth Tancré uit het West-Vlaamse Kuurne tot grote winnaar. Juan Caicedo uit Colombia won Best Trick met een front flip over de spine.
Ik ben heel blij met deze win. Na een mindere eerste run heb ik er bij de tweede alles uitgehaald. Met resultaat! Red Bull Full Moon is een van de enige BMX-wedstrijden in België en brengt de hele scene hier nog eens samen. Mijn win maakt deze avond helemaal geslaagd!
Kenneth Tancré, winnaar Red Bull Full Moon (Best Run)
Het is de eerste keer dat ik een BMX-wedstrijd heb gereden in het donker. Het was even wennen, maar hoe zalig is dit! De sfeer die op Red Bull Full Moon hing, heeft me ook verder doen pushen tot ik mijn front flip over de spine geland heb!
Juan Caicedo, winnaar Red Bull Full Moon (Best Trick)