Red Bull Full Moon 2021: Wakeboarding
© Wilhelm Westergren
Wakeboarding

Wakeboarden bij volle maan? Dat ziet er zo uit!

Crazy wakeboard tricks in het licht van de volle maan. Dat is waar het gisteren allemaal om draaide tijdens Red Bull Full Moon bij Wake-Up Cable in Antwerpen!
Geschreven door Red Bull Belgium
2 minuten lezenGepubliceerd op
De beste wakeboarders van België en Nederland, een volle maan en de beats en verlichting van dj truck Red Bull Big Bob. Meer was er niet nodig om van Red Bull Full Moon gisteren een stevig feestje te maken. Crazy wakeboard tricks, vette combo's en vooral veel opspattend water dus bij Wake-Up Cable in Antwerpen! Maar ook een ervaren jury die winnaars koos in twee categorieën. Jasper Van Suchtelen - Van De Haare uit Nederland won de best trick en Belgisch kampioen Louis Eggerickx zette de beste line neer. Bij de vrouwen was het Pauline Appelmans - ook Belgisch kampioene - die de overwinning binnenhaalde.
"We zijn echt heel tevreden met hoe Red Bull Full Moon dit jaar verlopen is," zegt Tim Farazyn, uitbater van Wake-Up Cable Antwerpen. "Zowel de Belgische wakeboardtop als die van Nederland was aanwezig, de sfeer zat goed, de organisatie was top... We hebben echt veel gave tricks gezien! De deelnemers namen de kickers echt alsof het niets was. Muziek, verlichting en de volle maan zelf natuurlijk. Een topevent! En nu is het in rechte lijn naar het Belgisch Kampioenschap dat hier binnen twee weken plaatsvindt."

Top 3 - Best trick

  1. Jasper Van Suchtelen - Van De Haare
  2. Wim Kooij
  3. Guy Vanryckeghem

Top 3 - Best line

  1. Louis Eggerickx
  2. Glenn Vandenberghe
  3. Jasper Van Suchtelen - Van De Haare

Wat is Red Bull Full Moon?

Simpel: event car Red Bull Big Bob die met een reeks verrassende events verschillende actiesporten letterlijk in de spotlight zet. BMX, skate, wakeboarding, basketbal… Naast de volle maan zijn de enige vereisten coole beats en de juiste verlichting. En atleten die wanneer de avond valt tot het uiterste gaan!
Red Bull Full Moon 2021: Wakeboarding
Red Bull Full Moon 2021: Wakeboarding