QA Stage Header Image
Сұрақ-жауап

Вопросы & Ответы

33 жылдан астам уақыт өтті, бізде әлі жасырынатын ештеңе жоқ. Егер сізде сұрақ туындаса, бізде жауап бар. Төменде бірнеше сұрақтар мен жауаптарды табыңыз.

Is Red Bull Energy Drink suitable for vegetarians?

Да, энергетический напиток Red Bull подходит для вегетарианцев. Red Bull не содержит никаких продуктов животного происхождения или веществ, полученных от животных.

Узнайте больше об ингредиентах Red Bull здесь.