Czy wegetarianie mogą pić Red Bull Energy Drink?

Tak, Red Bull Energy Drink może być spożywany przez wegetarian. Red Bull Energy Drink nie zawiera żadnych produktów zwierzęcych ani substancji pochodzenia zwierzęcego.

Dowiedz się więcej o składnikach Red Bulla tutaj.

Skrzyyydła w każdym smaku.

Więcej ze Świata Red Bulla

Wsparcie

PYTANIA I ODPOWIEDZI

Pytania i odpowiedzi

KONTAKT

Twój kontakt z Red Bullem

Wybierz odpowiednią kategorię z menu, aby Twoje zapytanie zostało przekazane właściwej osobie.

Skontaktuj się z nami