Productivity

Traži se Digital Specialist - Da li si baš ti novi centar Red Bull sveta?

© Dan Wilton/Red Bull Content Pool
Piše: Red Bull
Tražimo kreativnu i analitičnu osobu sa iskustvom u digitalnom svetu, koja će svoje ideje pretočiti u reči, slike i sadržaj kojima će obogatiti Facebook, Instagram i Twitter naloge Red Bulla u Srbiji!
Specijalista za digitalni marketing je osoba odgovorna za pripremu planova i sprovođenje istih ispred kompanije Atlantic Brands d.o.o, a za potrebe brenda Red Bull u Srbiji. U skladu sa globalnom strategijom komunikacija i u saradnji sa svojim menadžerom vodićeš lokalne Red Bull naloge na društvenim mrežama, pre svega Red Bull Facebook stranicu i @redbullrs Instagram profil.
Tvoje odgovornosti će biti:
- Razvoj i sprovođenje digitalnog plana komunikacija, vodeći i upravljajući Red Bullovim postojećim nalozima.
- Konstantno ćeš pratiti nove digitalne trendove i tehnologije, tražeći nove prilike za uklapanje istih u Red Bullovu strategiju komunikacija.
- Sarađivaćeš sa svim delovima tima u okviru kompanije kako bi zajedno istražili nova digitalna rešenja i unapredili marketinške aktivnosti kompanije.
- Svojim uređivačkim veštinama doprinećeš tome da je poruka upućena korisnicima pre svega tačna i pravovremena, zatim zanimljiva i kreirana na način prilagođen određenoj digitalnoj platformi.
- Postavljaćeš godišnje/mesečne ciljeve u saradnji sa svojim menadžerom, koji će podrazumevati porast broja interakcija i opšti doseg na društvenim mrežama.
- Dnevno ćeš objavljivati sadržaj na lokalnim nalozima na društvenim mrežama, konstantno razvijajući nove načine kako uključiti i zainteresovati potrošače.
- Pratićeš dešavanja u svetu Red Bulla na globalnom i lokalnom nivou i sadržajem na našim kanalima proširiti reč o relevantnim događanjima / projektima / novostima iz Red Bull sveta itd.
- Komuniciraćeš sa globalnim Digital Media timom kompanije Red Bull Media House kako bismo u saradnji sa njima na što bolji način na svim platformama iskoristili dostupne sadržaje.
- Analitično ćeš predstavljati ostvarene rezultate putem izveštaja i na osnovu njih davati predloge za poboljšanje.
Ovaj kratki opis tvog radnog mesta upotpunjen je svakodnevnim učenjem, pristupom novim informacijama, dešavanjima u digitalnom svetu i radom u dinamičnom i kreativnom timu.
Od tebe tražimo:
- Izvrsno poznavanje društvenih mreža i digitalnih kanala, kao i minimalno dvogodišnje iskustvo u radu s istima.
- Razumevanje i prilagođavanje načina komunikacija različitim ciljnim grupama
- Neizmernu volju za radom, učenjem i konstantnim napretkom kao i težnju za izvrsnošću
- Analitičnost i oko za detalje
- Timski duh i kolegijalnost
- Osnovno poznavanje programa za obradu fotografija i video materijala je plus
Kao spoljni saradnik/saradnica radićeš iz udobnosti svog doma, uz predviđene posete kancelariji, redovne sastanke i druženja sa timom.
CV i motivaciono pismo pošaljite do 29.02.2020. u 23:59 na alek.boskovic@redbull.com.
Kontaktirani će biti samo kandidati i kandidatkinje koji prođu u sledeći krug.
PROČITAJ JOŠ IZ RED BULL SVETA: