Volontiraj na Red Bull SoundClash-u
© Ivan Mojsilović
Event & Festival

Radno iskustvo i zabava kroz volontiranje na Red Bull SoundClash-u

Nudimo priliku mladima da isprobaju svoje talente i interesovanja, saznaju iz prve ruke o organizaciji velikog događaja i steknu dragoceno radno iskustvo!
Piše: Vojkan Bećir
2 min readObjavljeno:
Red Bull SoundClash daje ti priliku da vidiš omiljene zvezde u novom svetlu, budeš na živom spektaklu u sredini između dve bine i odlučuješ pobednika muzičkog okršaja. Ali, šta ako tvoje iskustvo može da bude još bogatije?
Nudimo ti priliku da volontiraš i saznaš iz prve ruke kako je to organizovati događaj za, na primer, dvanaest hiljada ljudi. Ukoliko voliš muziku, rad sa ljudima, a misliš da si dobar sa rečima, možda bi mogao da se oprobaš u PR-u? Ima tu posla u koordinaciji sa medijskim partnerima, a uvek su dobrodošle ideje pri copywritingu.
Na društvenim mrežama se toliko toga događa, baš bismo voleli da imamo još nekoga pored sebe ko ih dobro prati i ume da kreira sadržaj!
Možda kroz objektiv vidiš stvari koje drugi ne, pridruži se timu i dobićeš pristup koji će ti samo otvoriti nove perspektive. Nekada nam treba brzo da se prevede tekst sa engleskog, a onda zaglavimo u tabelama. Uvek ima posla, a trudimo se da uvek bude i puno zabave.
Ukoliko te interesuje kako nastaje bina ili je dizajn tvoja pasija, takođe možeš da se javiš. Pozicije su brojne, a zajedno ćemo proceniti nakon tvoje prijave gde možeš da se uklopiš, pomogneš i stekneš dragoceno iskustvo koje će ti kasnije pomoći ili odrediti karijeru.
Vidiš na nekim od ovih pozicija ili imaš ideju za nove? Javi nam se, rado ćemo biti tvoja krila. Popuni kratak formular, pa ti se javljamo!