Red Bull Metamorfoza
© Marija Piroski
esports

Red Bull Metamorfoza - Predstavljena je prva gejming stanica

Predstavljena je prva Red Bull Metamorfoza gejming stanica – od danas u Beo Shopping centru!
Piše: Red Bull
Objavljeno:
Red Bull Metamorfoza pozvala je početkom godine studente kreativce i gejmere širom Srbije da udahnu novi život čuvenom Red Bull Miniju sa svojim kreativnim idejama.
Red Bull Metamorfoza
Red Bull Metamorfoza
Tokom trajanja konkursa nekoliko desetina prijava širom Srbije je stiglo, a stručni žiri u sastavu Tina Vujanović (Nova S), Vojislav Perić (Supreme Nexus) i Stefan Prstojević (Garage12) izabrao je pet finalnih timova. Finalisti su kroz radionicu u aprilu razvijali i predstavili svoje ideje, a uz upute i smernice stručnog žirija i partnera projekta odabrana je i pobednička ideja za gejming stanicu iz snova.
Red Bull Metamorfoza
Red Bull Metamorfoza
U prethodnih jedanaest nedelja tim Garage12 je danonoćno radio na izradi ove gejming stanice uz nekoliko poseta pobedničkog tima, a poslednje dve nedelje je čak 30 članova tima radilo u tri smene kako bi sve bilo spremno za premijeru u Dorćol Platzu 20. jula.
Red Bull Metamorfoza
Red Bull Metamorfoza
Nakon metamorfoze, Red Bull Mini je svakako zadržao svoje prepoznatljive osnove delove, ali sa potpuno novim konceptom i novom svrhom. Ova gejming stanica sadrži 3km različitih kablova, 3 kvadratna metra pliša, dva volan džojstika, čak dva PC računara i jednu PlayStation 4 konzolu.
Red Bull Metamorfoza
Red Bull Metamorfoza
Kompanije Logitech i Games su omogućile najmodernije komponente i konfiguracije kako bi pružili svima nezaboravno i jedinstveno gejming iskustvo, dok se Phillips Hue pobrinuo za osvetljenje enterijera i eksterijera vozila.
Red Bull Metamorfoza
Red Bull Metamorfoza
Svi oni koji žele da se oprobaju u naslovima omiljenih video igara na Red Bull Mini gejming stanici iz snova od danas to mogu učiniti u BEO Shopping centru u Vojislava Ilića, gde takođe od ponedeljka 26. jula počinje i gejming turnir (svakog dana od 16-20h sve do 6. avgusta). Od petka 6. avgusta Red Bull Metamorfoza gejming stanica će nastaviti sa turnirom u TC Ušće.