Red Bull Player One

Red Bull Player One - Reši kviz i osvoji vrednu nagradu!

© Red Bull

Red Bull Player One nije jedini način da se dokažeš u LoL-u. Pred tobom je i veliki nagradni kviz u kom možeš testirati znanje!

U toku su već prijave za 2. vikend kvalifikacija za Red Bull Player One, za koji će se završni turnir održati 6. Oktobra u Domu omladine, a pored toga u toku je i nagradna kviz igra na portalu Redbullplayerone.rs!
Za učešće je uslov da imaš najmanje 16 godina, na tebi je sve ostalo. Sve zavisi od toga koliko si potkovan znanjem o svojoj najdražoj igrici. U skladu sa time, konkurisaćeš za raznovrsne nagrade u igri koja traje do 1. oktobra.
UČEŠĆE
Za učešće ti je neophodna kupovina Red Bull 2Pack-a u Idea objektima, na kom je u unutrašnjosti pakovanja zalepljen kod.
Uz pomoć koda se možeš prijaviti za učestvovanje u kvizu od 20 pitanja na sajtu Redbullplayerone.rs na kom se testira poznavanje igrice League of Legends.
Jedan kod daje pravo na jedno igranje kviza, a takmičar ima pravo da odigra kviz onoliko puta koliko različitih kodova unese.
Za učestvovanje je neophodno ispunjavanje Kontakt formulara sa sledećim podacima: nickname, e-mail, ime i prezime, adresa i broj telefona i potvrda da ste stariji od 16 godina, kao i da pristajete na Pravila.
Kviz se rešava putem interneta i može se igrati putem mobilnog telefona, tableta ili kompjutera, a 365 najboljih dobiće poklone!
RANGIRANJE
Ukoliko dva ili više igrača imaju isti broj ostvarenih poena na kvizu, rang lista se formira po vremenu koje je učesnik uložio da bi došao do rezultata. Bolje mesto na rang listi ima učesnik koji je brže odgovorio na pitanja.
Ukoliko dva ili više igrača imaju isti broj ostvarenih poena na kvizu i isto vreme, rang lista se formira po datumu kada je učesnik registrovao svoj rezultat. Bolje mesto na rang listi ima učesnik koji je ranijeg datuma rešio kviz.
POKLONI
Za vreme trajanja Projekta u smislu ovih Pravila, Učesnici koji budu rangirani na listi na mestima od 1. do 5. dobijaju telefon Honor Play.
Učesnici koji budu rangirani na listi na mestima od 6. do 55. Asus gaming miš
Učesnici koji budu rangirani na listi na mestima od 56. do 105. dobijaju Red Bull Player One duks, od 106. do 205. mesta Red Bull Player One kačket i od 206. do 365. mesta Red Bull Player One majicu.
Učesnici koji 1.10.2018. budu objavljeni na sajtu www.redbullplayerone.rs kao dobitnici, svoj poklon mogu preuzeti 6.10. 2018. u Domu Omladine na Red Bull Player One eventu od 12h do 14h, a sve ostale detalje oko nagradne igre i preuzimanja poklona možete pogledati na ovom linku.
Srećno! ;)