Lepa Brena vs. Senidah
© Red Bull
Music

Red Bull SoundClash / Lepa Brena vs Senidah - Budi deo događaja godine!

Dve legende. Dve bine. Sa tobom u sredini.
Piše: Red Bull
2 min readObjavljeno:
Dve legende svog žanra, dve neprikosnovene zvezde i dve nezaustavljive struje - the Jugoslovenka™ Lepa Brena i the Balkanka™ Senidah sukobiće se na svom najprirodnijem terenu - sceni. Drugog juna, Beograd postaje epicentar muzičke scene jugoistočne Evrope!
Na Donjem Kalemegdanu, mestu gde Dunav upoznaje Savu, upoznaće se pop, folk, trep i RnB u epskom sudaru žanrova, zvukova i generacija. Ko će završiti na vrhu? Na tebi je! Ne propusti priliku da svedočiš muzičkom događaju godine i odlučiš ko će poneti titulu pobednice prvog Red Bull SoundClash-a u Srbiji!
Na Red Bull SoundClash događaju, izvođači pokazuju svoju veštinu i kreativnost. Obračun se svakom rundom sve više zagreva, vodeći do uzbudljivog i eksplozivnog finala, ulaznice su dostupne na ovom linku.
Zabavu počinjemo ne-tako-laganim zagrevanjem i razbuđivanjem: Lepa Brena i Senidah zapaliće atmosferu na Donjem Kalemegdanu svojim najvećim hitovima.
U prvom krugu, Lepa Brena i Senidah daće sopstvene lične pečate poznatoj i prepoznatljivoj pesmi koja za njih ima poseban značaj. Zajedničkim izvođenjem pesme, daće joj novu dimenziju.
Zatim svaka od umetnica izvodi pesme suparnice, dodajući im sopstveni šarm.
U narednoj rundi, Lepa Brena i Senidah testiraće granice svojih muzičkih sposobnosti, preoblikujući svoje najveće hitove u poseban, nikada do sada slušan aranžman, ostavljajući nas sve bez daha.
Sledi finiš u kom se umetnice udružuju i publika će tad doživeti iznenađenje svog života, a za kraj - spektakularan završetak kada će dve legende zapaliti scenu u uzbudljivom velikom finalu!

Ulaznice za Red Bull SoundClash

Ulaznice su dostupne na ovom linku i po sledećim cenama:
Regular - special price 990 dinara *za prvih 500 ulaznica
Regular 1.290 dinara nakon prvih 500 ulaznica
Tribine 1.490 dinara
Fan pit 1.990 dinara
VIP 11.990 dinara