Athletics

Treniraj sa Ivanom - Sve što treba da znaš o 3. serijalu akcije

© Mihailo Milovanović
Najbolja srpska atletičarka, Ivana Španović, najavila je novu akciju "Treniraj sa Ivanom"!
Piše: Red BullObjavljeno:
Treću godinu zaredom, Ivana će održati akciju u kojoj će njeni fanovi imati priliku za zajednički trening, a drugi put će deo tandema biti Strahinja Jovančević, naš najbolji skakač udalj u muškoj konkurenciji.
Španovićeva je protekla dva meseca iskoristila za oporavak i rehabilitaciju od povrede, sada je očekuje lagani povratak bazičnim treninzima, u čemu joj baš ti možeš pomoći ili je dodatno motivisati za povratak na staze uspeha!
- Snimi se ili fotkaj kako skačeš udalj, šta god to za tebe značilo. Možeš u pesak, u vodu, preko ulice, radnog stola. Postavi to na svoj Instagram profil, a mi obećavamo da se nećemo smejati - poručuju Ivana i Strahinja.
Athletics · 1 min
Treniraj sa Ivanom 3
Sve što je potrebno je da uz snimak imaš i Red Bull limenku za dodatnu energiju, uz hashtag #trenirajsaIvanom. Ivana i Strahinja će izabrati po 10 devojaka i momaka sa najoriginalnijim snimkom, a onda - pravac atletska hala!
- Najbolje skakače vodimo sa nama na Evropsko prvenstvo 2021. Mi smo tu da vam dajemo savete i da treniramo zajedno. Vidimo se - dodaje Ivana.
Poznat je i datum kada će se održati "Treniraj sa Ivanom", uz dublje motive naše najbolje atletičarke da akcija postane tradicija.
- U želji da svakodnevnom vežbanju damo malo „boje“ pozivam sve devojke i momke na odmeravanje snaga. Dobro uvežbajte skok udalj, šta god to za vas značilo, jer upravo je takmičenje u skoku udalj tema trećeg serijala akcije #trenirajsaIvanom i druženja koje nas očekuje 17. oktobra - zaključuje Ivana Španović.
PROČITAJ JOŠ IZ RED BULL SVETA: