Red Bull SoundClash
© Promo
Urban Culture

Volontiraj na Red Bull SoundClash događaju

Da li želiš da budeš deo najvećeg muzičkog spektakla na ovim prostorima? Tražimo volontere koji će se pridružiti našoj ekipi u organizaciji projekta Red Bull SoundClash!
Piše: Red Bull
2 min readObjavljeno:
Ukoliko voliš muziku, rad sa ljudima i želiš nezaboravno iskustvo, onda si baš ti prava osoba za naš tim.
Evo pozicija za koje možeš da se prijaviš:
PR
Umeš sa rečima? Učestvuj u pisanju i kreiranju sadržaja za medije, kao i u koordinaciji medijskih partnera.
Sajt
Imaš dara za copywriting? Pomozi nam da na najkreativniji način dočaramo projekat kroz redbull.rs web stranicu.
Logistika
Ide ti organizacija i dobar si lider? Potrebna nam je logistička podrška i pomoć pri hostingu timova Red Bull-a iz regiona, kao i u koordinaciji na probama i samom događaju.
Društvene mreže
Skroluješ po ceo dan i stručnjak si za društvene mreže? Pridruži nam se u vođenju naših profila i kreiraj zanimljiv i zabavan sadržaj.
Dizajn
Imaš oko za dizajn? Učestvuj u stvaranju originalnih vizualnih rešenja uz mentorstvo jednog od najvećih mladih stručnjaka za grafički dizajn na domaćoj sceni - Stefana Gajića.
Produkcija
Zanima te kako nastaje i funkcioniše veliki događaj? Red Bull SoundClash prava je adresa koja će ti dati priliku da sve to iskusiš iz prve ruke.
Foto/video
Svet oko sebe posmatraš kroz objektiv? Pridruži se našim fotografima i videografima u osmišljavanju i stvaranju contenta koji će postati viralan i obići ceo svet.
Montaža
Razmišljaš u kadrovima? Pomozi nam da na najatraktivniji način prikažemo neverovatnu atmosferu koja nas očekuje na Red Bull SoundClash-u!
Odnosi sa partnerima
Voliš da radiš sa ljudima i kompanijama? Iskoristi svoju komunikativnost i šarm i pomozi nam u negovanju dobrih odnosa s partnerima!
Prevođenje
Dobro poznaješ engleski jezik (a i možda i neki drugi strani jezik)? Tvoja pomoć u prevođenju biće nam dragocena!
Volontiranje na Red Bull SoundClash-u tvoja je šansa da budeš deo istorijskog događaja i jednog od najvećih Red Bull muzičkih projekata! Upoznaćeš sjajne ljude, steći vredno iskustvo i prisustvovati spektaklu!
Ne propusti priliku da stekneš iskustvo koje će tvojoj karijeri dati kriiila! Jedva čekamo da te upoznamo - ovo je link na kom možeš da se prijaviš!

Part of this story

Red Bull SoundClash

Red Bull SoundClash je muzički okršaj dva artista, na dva stejdža koji su jedan naspram drugog – a ti si u sredini i odlučuješ pobednika!

1 Tour Stop

Red Bull SoundClash

Red Bull SoundClash je muzički okršaj dva artista, na dva stejdža koji su jedan naspram drugog – a ti si u sredini i odlučuješ pobednika!

Serbia