Ar „Red Bull“ energinis gėrimas tinka vegetarams?

Taip, „Red Bull“ energinis gėrimas tinka vegetarams. Jame nėra jokių gyvulinės kilmės produktų ar medžiagų, gautų iš gyvūnų.

Daugiau apie „Red Bull“ ingredientus sužinok čia.

Sparnai kiekvieno skoniui.

Atrask „Red Bull“ pasaulį

Pagalba

D. U. K.

Klausimai ir atsakymai

KONTAKTAI

Tavo sąsaja su „Red Bull“

Pasirink reikiamą temą ir tavo užklausa bus nusiųsta tinkamam darbuotojui.

Susisiek su mumis