Ali pijača Red Bull Energy Drink ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze in mleka?

Da, pijača Red Bull Energy Drink ne vsebuje glutena, pšenice, laktoze in mleka! Več o sestavinah pijače Red Bull izveš tukaj.

Kriiila za vsak okus.

Več o svetu Red Bulla

Podpora

V&O

Vprašanja in odgovori

KONTAKT

Tvoja povezava z Red Bullom

Izberi ustrezno kategorijo na meniju in tvoje vprašanje bo naslovljeno na ustrezno osebo.

Kontaktiraj nas