Gjallёron Trupin dhe Mendjen.

Red Bull Energy Drink është vlerësuar në mbarë botën nga atletë të nivelit më të lartë, studentë, punonjës me mbingarkesë profesionale, si edhe gjatë udhёtimeve të gjata.

Përbërësit

Më shumë në përbërës

Funksionaliteti

Red Bull Energy Drink është një pije funksionale që ju jep krahë sa herë që keni nevojë për to.

RIDING THROUGH YOUR WORKDAY?

The finish line may be off at a distance, but with Red Bull it's only a dash away.

Mëso më shumë
Previous cardNext card
QËNDRUESHMËRIA

Një kanaçe ka më shumë se një jetë.

Në Red Bull, ne e kuptojmë se kemi një përgjegjësi ndaj mjedisit natyror. Ju mund të lexoni më shumë rreth qasjes sonë të qëndrueshme këtu:

Mëso më shumëFillo me kuizin

Më shumë rreth Red Bull

PreviousNext

Mbështetje

P&P

Pyetje dhe Përgjigje

KONTAKT

Si mund të ndihmojmë?

Bëni pyetjen tuaj