Red Bull Editions

Kraaahë për çdo shije.

Përfitimi i njëjtë - Shije e ndryshme.

Red Bull Edition ndërthur Krahët e Red Bull Energy Drink me shijen specifike të Kajsi-Luleshtrydhes, Frutit të Dragoit.

Gjallёron Trupin dhe Mendjen.

Red Bull Energy Drink është një pije funksionale që ju jep krahë sa herë që keni nevojë për to.

Jack Nowell
On match day, I have two cans of Red Bull: one pre-match and one at half time.
Jack Nowell
Jack NowellRugby (League/Union)
Previous cardNext card

Mbështetje

P&P

Pyetje dhe Përgjigje

KONTAKT

Si mund të ndihmojmë?

Bëni pyetjen tuaj

Më shumë rreth Red Bull

PreviousNext