Red BullGreen Edition

Shija: Fruti i Dragoit Kraaahët: Red Bull.

Red Bull Green Edition me shijen ekzotike të frutit të dragoit.

Çfarë përmban?

Përbërësit

Formula e Red Bull Energy Drink përmban një kombinim unik të përbërësve me cilësi të lartë.

Më shumë njohuri rreth përbërësve
QËNDRUESHMËRIA

Një kanaçe ka  shumë se një jetë. 

Në Red Bull, ne e kuptojmë se kemi një përgjegjësi ndaj mjedisit natyror. Ju mund të lexoni më shumë rreth qasjes sonë të qëndrueshme këtu:

Mëso më shumëFillo me kuizin

 shumë rreth Red Bull 

PreviousNext

Mbështetje 

P&P

Pyetje dhe Përgjigje

KONTAKT

Si mund të ndihmojmë?

Bëni pyetjen tuaj