Red BullSummer Edition

Shija: Kajsi-Luleshtrydhe Kraaahë: Red Bull.

Red Bull Summer Edition ofron përzierjen perfekte të kajsisë dhe luleshtrydhes me një prekje të shijes së pjeshkës.

Çfarë përmban?

Përbërësit

Formula e Red Bull Energy Drink përmban një kombinim unik të përbërësve me cilësi të lartë.

Më shumë njohuri rreth përbërësve

Funksionaliteti 

Red Bull Energy Drink është një pije funksionale që ju jep krahë sa herë që keni nevojë për to.

RIDING THROUGH YOUR WORKDAY?

The finish line may be off at a distance, but with Red Bull it's only a dash away.

Mëso më shumë
Previous cardNext card
QËNDRUESHMËRIA

Një kanaçe ka  shumë se një jetë. 

Në Red Bull, ne e kuptojmë se kemi një përgjegjësi ndaj mjedisit natyror. Ju mund të lexoni më shumë rreth qasjes sonë të qëndrueshme këtu:

Mëso më shumëFillo me kuizin

 shumë rreth Red Bull 

PreviousNext

Mbështetje 

P&P

Pyetje dhe Përgjigje

KONTAKT

Si mund të ndihmojmë?

Bëni pyetjen tuaj